Crabcakes, pire od pire od pinjenog mlijeka i brokofleta.

Dao sam im lijep ravnomjerni kaput, navodeći da će boja prskanja za držati 12 centimetara i da su mnogi tanki slojevi bolji od jednog mokrog sloja. Ono što nisam znao je da je ovu boju izuzetno teško skinuti s prstiju! Pokušao sam ih prevrnuti ručno i imao sam crne vrhove prstiju 😳

Dan kasnije, bili su suhi i lijepi !! Iako me ne pitajte kako su se tamo zaglavili neki komadi crne trave – rekao sam ti da sam novajlija!

Osim tih malih pogrešaka, projekt se pokazao savršen !!

Koristio sam bistri eko-trbuh iz kreveta, kupke i šire za maksimiziranje svjetla i prozračnosti. Sviđa mi se puno više od bijelog! Zapravo sam se tuširao i u njemu – prilično je zabavno!

Obožavam betonsku policu, kao i male ugrađene na policama! Kupio sam sivu prostirku kako bih se držao na polici dok gosti ne dođu i tamo imaju smeće + TP.

Postavili smo neke nove kuke za ručnike za goste, a to je mamina zubalna vila na zdravicu uokvirena u pozadini

Evo starog zuba ispod jastuka.

Evo prostora koji je ostavio iza sebe,

Evo novog zuba koji će uskoro slijediti,

evo vile zuba, velikodušne i ljubazne!

I na kraju, imamo ručnik za pčelinje ručnike koju mi je baka dala prije nekoliko godina – da potaknem posjete Buzz -u! [Mamin nadimak]

Stolica je bio vjenčani poklon Mattovog bratskog brata koji je bio stacioniran u Eygptu, a mala škrinja bila je moja baka i ispunjena je toaletnim potrepštinama za goste! Napokon, boce na prozoru su iz mojih dana u odnosima s javnošću kada sam radio za Epsom Salt Council. Jednom sam dobio jednog od onih u pravom jednostavnom časopisu, pa me slijede gdje god idem 🙂

tako da je to kupaonica! Super uzbudljivo, ha (= sarkazam). Još projekata koji dolaze!

Više postova iz Kath:

Ovo je obrok od tjedna koji izgleda fantastično, ali dolazi zajedno s vrlo malo praktičnog vremena!

Spagetti tikvica i ja smo bili ludo zaljubljeni. Nikada nisam bio veliki ljubitelj tjestenine, pa sam bio oduševljen što sam pronašao lakšu alternativu tijekom dana mršavljenja. Cijelo vrijeme smo jeli špagete sve dok … .. Neko vrijeme u 2010. godini dobila sam jedno loše. Kuhao sam ga i nismo primijetili dok nismo sjeli na večeru. Cijelo je jelo bilo samo malo zabavno. Nije trulo – tek. Sljedećih nekoliko godina moj se um stalno vraćao na tu tikvicu i nije mi se činilo privlačnim kad sam bio planiranje obroka ili kupovina namirnica.

Tada sam ga kupio prošle godine i shvatio koliko je ukusan ukusan Normalna tikvica je! Tako se opet vratio na naš izbornik. Ovog puta zamišljeno je sa super laganim Bologneseom. Oni od vas koji su naljepnici za definicije vjerojatno bi tvrdili da to nije “polako kuhani umak” … koji uključuje “nekoliko tehnika, uključujući znojenje, uranjanje i gutanje.” (Hvala Wikipedia.) U pravu ste – to je verzija za pretvaranje. Dakle, nastavimo s kratkim verzijom u našim mislima koja uključuje govedinu, mrkvu, papriku i umak od rajčice. Darn, ako sam samo pomislio da koristim crveno vino!

za početak, pekao sam tikvicu (vidi upute u nastavku) i koristio kožu kao mali čamac za srdačni umak.

Dok se tikvice peče, nasjeckajte povrće – koristite u luku ako vam se sviđaju takve stvari

ovo!

Brown vaš češnjak, mrkvu i paprike u mediju zalihe lonca na srednje niskoj vatri. Ne dopustite da češnjak izgara!

Koristili smo 85% mršavu govedinu hranjenu travom, ali inačice bi bile u redu. Koristili smo i dio našeg umaka od rajčice, ali kupnja u trgovini je u redu.

Dodajte svoje meso i malo podignite toplinu. Smanjite ga sve dok više nije ružičasto. Skinite masnoću koju ne želite u svom posljednjem umaku.

Dodajte umak od rajčice…

i talijansku začin

i Simma dolje. 5 minuta će učiniti, ali 20+ bi bilo bolje.

Porcija umak u čamce za tikvice i premazati parmezan sirom i svježim peršinom.

Ljepota tikvice od špageta je da je to Vrlo niska kalorija za količinu koju jedete, ali još uvijek nisam završio cijeli brod!

Print

PIN

Easy Spaghetti Squash Bolognese

Porcije 2 Porci

Autorica Kath Young

sastojci

1 tikvice od špageta na maloj bočnoj/2 lb mljevenoj govedini1/2 a Bell Pepper nasjeckani mrkvica nasjeckani umak od kvartara rajčice u kvadratni umak od kvarta ili trgovina kupila 1 TSP talijanska začina1/2 tsp kosher salt2 TBSP naribani parmezan cheehe2 žlice nasjeckanog svježeg peršina za garnish

Upute

Zagrijte pećnicu na 400*. Čvrsto izrežite tikvicu na pola po dužini i izvadite sjemenke iz središta. U tavi za pečenje stavite rezanu tikvicu Dolje i dodajte malo vode da pokrije dno. Ovo će pomoći pariti tikvicu.BAKE 30-45 minuta, ovisno o veličini vaše tikvice. Tražite da meso postane vilicama sve do kraja, a pramenovi se lako odvoje. Napunite tikvice da se ohlade dok ga ne možete dodirnuti. Upotrijebite vilicu da biste izvadili pramenove iz tikvica, čineći „špagete. ” Ostavite u čamcima s tikvice i odložite. Dok se tikvica hladi, pripremite svoj umak. Kuhajte 3-5 minuta, dok ne počnu omekšati meso i smeđe dok više nisu ružičasto. Spornite masnoću. Dodijelite umak od rajčice i začine. Posljednjih minuta još nekoliko minuta, a zatim poslužite u čamcima za špagete.Garnish sa svježim peršin i parmezan cheeseread više na https://www.katheats.com/easy-paghetti-squashbolognese#zbqr9epilt5mgp5w.99

Apetit! /H3>

Imali smo sjajan tjedan (i ne mogu vjerovati da nam preostaju samo dva dana!). Moram dijeliti toliko slika prije nego što pređem u naš sažetak 4. srpnja! Sljedeće su slike iz ponedjeljka + utorak kada smo pogodili plažu, bazen Shoal’s Club, širine za večeru i rođendan Matt Allena!

ovo!

Zapravo smo imali a Malo problema s Mazenom na plaži. Dobiva osip, struganje ili bilo kakav problem i radi se za taj dan. Mislili smo da nikada neće htjeti ući ove godine! On je mnogo više momak iz bazena, ali dajemo sve od sebe kako bismo ga zabavili.

Volim nositi Tankinis! Možda se više nikada ne bih vratio u bikini. Oni su toliko više prijateljski raspoloženi 🙂 posebno kada imate veliki + zatvoreni trbuh. Ovaj nije majčinstvo, ali je dosta rastezljivo od Atlete. Također je vrlo podrška vrhunskom vrhu. (I u prodaji!)

također opsjednuti našim kišobranima na plaži. Sada imamo dvije i možemo ih postaviti za manje od 10 minuta za cjelodnevnu nijansu. Ne mogu dugo podnijeti sunce! Najbolji kišobran ikad. Larbs i ja imamo odgovarajuće izviđačke torbe – daleko moja omiljena vreća s plažom koju sam ikad imao. Izvrsni džepovi i bez pijeska!

Dan bazena za grah:

Imao sam ovu sjajnu salatu od škampi na jugozapadu za ručak.

Čitam male vatre Svugdje i puno mi se sviđa! Izvrsno pisanje, likovi i zaplet do sada. Također smo turski vrtić opsjednut plažom!

odjeveni za večeru! (Haljina iz stare mornarice. Moja je majčinstvo, ali dolazi i redovno!)

Ljubi moje dečke u njihovim odgovarajućim tvorničkim majicama J Crew!

podudaranje na plaži je najbolje 🙂

Imali smo strašan niz aplikacija u baru Shoal’s (koji je ponedjeljkom bio pola cijene!) Da su mi rakovi i feta bili najdraži.

Nakon večere, proveli smo svoj naš Posljednji put na plaži za dan.

24 tjedna !!

sladoled erry noć.

Sljedeći je dan bio tematski plaža i bazen, obv, I Mattov rođendan! Za večeru je zatražio od hamburgera i slatkih krumpira, a moja sestra napravila mu je odličan slojeviti sladoled + kolačići.

Više obiteljskih slika!

Sve je ugurano za krevet!

Pišem ovo na palubi, slušajući vatromet u daljini. Vrati se našim četvrtim da podijelim sutra!

Više postova od Kath:

AHHH pakiranje još nije započelo !! Imao sam zaista produktivan dan, iako je 🙂

Nakon konferencijskog poziva, presavijanja rublja i nekog posla na blogu, krenuo sam u teretanu u 11:30. Vozio sam tamo što je brže mogao – kakav sam bolji trening dobio! Morat ću uložiti malo više truda u budućnosti! Napravio sam brzo 30 minuta na stubištu (kažem brzo jer sam opet bio energičan i bez daha), a zatim 5 minuta trbušnjaka prije nego što sam se utrkivao kući. Nisam siguran zašto sam se danas tako jako gurao. Možda je sutrašnja mrvica mojih putovanja sutra.

Moja zobena kaša u staklenki nije me držala gotovo toliko dugo kao jučerašnji smoothie u zdjeli. Vrlo zanimljivo! Počeo sam se osjećati pomalo gladno neposredno prije treninga i bio sam spreman jesti čim sam se vratio kući.

Srećom ručak je već pripremljen. Samo sam ga morao zagrijati!

yum!

ostatak quinoa, organske piletine i povrća s roštilja, prekrivena srintha, stisnutom limunom, kaparima i rastopljenim jalapeno sirom.

Ukupna zabava u ustima!

I dalje se osjećam malo na praznoj strani. Znate, od svih obroka za koje smatram da je hrana za večeru najmanje punjena. U usporedbi s zobenim pahuljicama, jogurtom, žitaricama + sendvičima, salatama i tanjurima za doručak i ručak.

Večeras imamo sastanak za večeru, tako da se moje vrijeme za završetak mog popisa smanjuje do 5: 45…

kasnije!

Više postova iz Kath:

ovo!

Zbogom našim otočnim danima za sada! Vratit ćemo se ovog ljeta.

Naš posljednji dan u Bald Head -u opet je bio topao i sunčan. Napravio sam ljupku škrpanu zobenu kašu od banane s malo topljenog maslaca od kikirikija i CO Smooth Operator. Tako dobro!

do sredine jutra, Thomas je Mazen odveo u raspon vožnje, keto diet cijena u ljekarni izvorni izvor a mama i ja smo krenuli u šetnju na Long Beachu. Završio sam hodajući gore i niz našu ulicu sve dok se dečki nisu vratili kući slušajući podcast.

Kasni smo ručak – više Sammies – a zatim popodne krenuli prema plaži.

Ovaj slatki dječak tako se lako sprijatelji. Mislim da je tijekom cijelog tjedna imao 10 prijatelja. To je takav blagoslov jer se nema braće s kojim se igra, a ćelava glava puzala je s djecom na proljetnom odmoru.

Vratili smo se u kuću kako bismo otkrijeli da je moć nestala Pola otoka! Tako slučajno. Sa suncem još uvijek nije bilo previše veliko, iako mi je za tuširanje ponestalo vruće vode.

Otišli smo u BHI klub na koktel sat uz vatrenu jamu i živu glazbu .

Mazen je bio svježe tuširan, ali napravio je lijep znoj zajedno s mrljama od trave dok smo čekali naš stol. Opet se sprijateljio i iznova i iznova utrčavao velike dečke na travnjaku. Morali smo ga povući unutra na večeru na zalasku sunca!

Za večeru sam imao salatu od kruške + rugula s plavim sirom i kandiranim orasima. Najbolja kombinacija salate!

plus sendvič i pomfrit od rakova.

Sljedećeg smo dana otišli na trajekt u 9:30 i prolazili kroz kišu i snježnu oluju natrag do CVILLE.

Naša putovanja su prošla brzo, jer smo slušali cijeli prljavi John podcast. To je istinita priča o kriminalu o škakljivom čovjeku po imenu John i njegovoj umiješanosti s obitelji u Kaliforniji. Definitivno vrijedi slušati! Volio bih više istinskih prijedloga podcasta kriminala!

Povratak kod kuće želio sam zadržati koktel sat minus pića, pa sam isprobao ovaj bezalkoholni destilirani duh za sadnice koji me je tvrtka poslala na uzorkovanje. Nikad ne biste znali da u ovome nije bilo alkohola – bilo je sjajno! Garden 108 okus, na slici dolje, podsjetio me na gin + svježe paprike i ima snažan biljni aromatični profil. Pomiješao sam ga s tonikom Elderflower. Oni također čine začinjenu opciju koja se zove Spice 94. Ako niste piće ili samo tražite neke sjajne opcije miksera, ove su ukusne!

Thomasova slatka mama napustila nas hladnjak za večeru, a kuhali smo to s nekim smrznutim graškom. Bilo je tako lijepo moći se raspakirati i ne žuriti u trgovinu.

U nedjelju ujutro, Mazen i ja smo imali punjenu sesiju karaoke u krevetu prije nego što smo se uputili na kavu i doručak. Liony je pjevala “Krug života.”

Imali smo jaja i kekse s džemom za doručak. (Još jedna poslastica iz Eileen!)

Mazey otišla je provesti dan s Mattom, a nakon brze sesije u teretani, spakirao sam izlet i pridružio se nekim djevojkama u vinogradima Jefferson za popodne. Bilo je dovoljno toplo toplo da sjedi vani. (Iako smo svi bili u paketu!)

Nadam se da ste uživali u svojim vikendima!

Više postova iz Kath:

Napravio sam Zobenu branitelju od bobica svoje majke i bake Jutros -namijenjeni nekim kimenim šećerom, orasima i svježim bobicama. Oboje su zatražili “sitni zalogaj” zobene pahuljice, pa sam nadoknadio volumen s visinom. Zajedno s sitnim žlicama!

Imao sam dio veličine Kath (dobro, zapravo je bio 1/3 šalice zobi/mlijeka) s istim. Zobena kaša imala je i nekoliko sušenih brusnica i breskve. Moja baka uvijek ima svježe bobice, tako da sam imala malo svake vrste 🙂

Volim svježe stisnute OJ, ali nikad ga nemam kod kuće. Bio je to božansko-savršeno slatko i pekar.

Church Ronform Brunch

Moja baka je bila zadužena za doručak nakon popovog rođendana. Postavili smo svu hranu i dekor jutros prije crkve. Bio je to ogroman hit! Mislili smo da bismo mogli vući kući ostatak sira i krekera, ali ispostavilo se da je gotovo sve nestalo!

Širenje je uključeno…

4 vrste krekera s oštrim cheddarom i brieom, dimljenim lososom s krem sirom i kaparima s kruhom od pumpernikela, salatom od šunke, čokoladnim bademima, mini kukuruznim psima, mrkvom i grožđama, browniesima, vrhnjem, vrućim mliječnim kolačem i udarcem.

Središnji komad su bile dvije fotografije popa s a Mali automobil koji će predstavljati 1918. 🙂

popio sam šalicu crkvene kave, dok su se ljudi družili … morao sam koristiti malo pola i pola jer nije bilo skimnog mlijeka.

Evo mog tanjura od lososa + sendviča od pumpernikela, mrkve + grožđa, 2 čokoladna badema i sira i krekera

i #2 s komadom kolača!

(grizao sam se na nekoliko Više mrkve + grožđe)

Ovo je bio najbolji domaći kolač koji sam imao u godinama. To je torta od vrućeg mlijeka moje bake. Planiram danas popodne staviti recept, pa ga potražite na bočnoj traci!

Bilo je tako dobro, moja mama i ja napravili smo krug bezumnog, ali ukusnog grickanja s ostacima. Struganje zaleđivanja sa strana – znate dogovor. Tako da sam vjerojatno jeo dvostruko više nego na mom tanjuru.

Unatoč tome što sam jeo svoj dio torte i grickalice na ručku, osjećam se pomalo gladno. Možda će mi trebati još bobica kao kasni zalogaj. Nadam se da ću se moći držati podalje od ostatka kolača …

snimio sam video grupe kako pjeva svom djedu. Obožava bejzbol, pa je na kraju bacio teren 🙂 U stvari, pozvan je da u utorak navečer baci početni teren na igri Orioles vs. Red Sox! Nadam se da su ga stavili na TV.

suprug

s njegovom kupinom zalijepljenom za palac, sinoć sam rekao mužu: “Hej, fotografirajte svoju večeru, tako da i ja mogu vidjeti što napravite. ” Dakle, oni od vas koji se pitaju što je jeo, sinoć je kuhao za svoju mamu za Majčin dan.

Crabcakes, pirjani krumpir i brokoflet pirja. Pretpostavljam da oboje jedemo iste stvari (rakova) čak i kad smo razdvojeni 🙂

Vidimo se da smo svi kasno večeras 🙂

Više postova iz Kath:

i jedete žlicom?

Taj mi je dodatni sat omogućio da sinoć pročitam u krevetu na 30 minuta! Bilo je to zabavna vremena. Spavao sam do 9:26 i alarm mi je ugasio u 5:46 – gotovo 8,5 sati. Ne sasvim 9, ali uzet ću

ovo!

Tuširao sam se i sišao kako bih napravio veliki zeleni siab.

mješavina

1 šalica smrznute jagode1 Mala smrznuti banana2 Giant Giant Heants Spinch3/4 šalica mlijeka1/2 šalice vode1 Paket Green Superfood1 TSP kakao prah

Sada mi je hladno!

Dodao sam prah superhrane, jer zašto ne?

Contents